Bedrijfslunches omgeving Zeist en Utrecht

Een bedrijfslunch van SHOUQ is de ideale toevoeging op een vergadering, zakelijke bijeenkomst met partners of als verrassing voor de medewerkers. SHOUQ’s mogelijkheden voor bedrijfslunches zijn onbeperkt. Wil je een lunch die precies tegemoet komt aan jouw wensen? Via het contactformulier hieronder of mail (hello@shouq.nl) kun je een offerte aanvragen. Wij maken dan een plan die naadloos aansluit op jouw situatie. Is dit periodiek of eenmalig? Het kan allebei!

Neem contact op

 

 

Als aanvulling op jouw bedrijfslunch

Als organisatie in Zeist of Utrecht wil je natuurlijk het beste voor je personeel. Verhoog de productiviteit en tevredenheid van je team met een lunch die wekelijks aangevuld wordt met de gerechten van SHOUQ. Wij bieden vegetarische salades, spreads en dips die perfect passen op de lunchtafel. Nooit meer hummus van de supermarkt, maar elke week vers van SHOUQ.

Onze service is volledig op maat. Van eenmalig tot periodiek, een volledige lunch of aanvulling op bestaande lunch, laat het ons weten en wij gaan aan de slag met een passend voorstel!

Neem contact op

 

SHOUQ = 🌱😋

Onze Midden-Oosterse keuken is authentiek, bereid met verse ingrediënten en heel veel kruiden. Puur en smaakvol. Een tafel vol heerlijke mezze gerechten om te delen met je dierbaren. Omdat we 100% vegetarisch en voornamelijk plant-based gerechten serveren, kun je er zeker van zijn dat je de aarde een plezier doet door bij SHOUQ te eten. En je gasten uiteraard, want onze keuken is gezond, vers en finger licking good.

Contact