Bedrijfslunches

Hummus met tafelzuur

VEGAN BEDRIJFSLUNCH OMGEVING ZEIST EN UTRECHT

De vegan bedrijfslunch van SHOUQ is de ideale toevoeging bij een vergadering, zakelijke bijeenkomst met partners of als verrassing voor de medewerkers. SHOUQ’s mogelijkheden voor bedrijfslunches zijn onbeperkt. Wil je een lunch die tegemoetkomt aan jouw wensen? Via het contactformulier hieronder of mail (hello@shouq.nl) kun je een offerte aanvragen. Wij maken dan een plan dat naadloos aansluit op jouw situatie. Is dit periodiek of eenmalig? Het kan allebei!

ALS AANVULLING OP JOUW BEDRIJFSLUNCH

Als organisatie wil je natuurlijk het beste voor je personeel. Verhoog de productiviteit en tevredenheid van je team met een lunch die wekelijks aangevuld wordt met de gerechten van SHOUQ. Wij bieden vegetarische salades, spreads en dips die perfect passen op de lunchtafel. Nooit meer hummus van de supermarkt, maar elke week vers van SHOUQ.

Onze service is volledig op maat. Van eenmalig tot periodiek, een volledige lunch of aanvulling op bestaande lunch; laat het ons weten en wij gaan aan de slag met een passend voorstel!

Tafel vol met vegetarische mezze

“Geweldig en heerlijke gerechten. Echt een aanrader en dat geldt voor zowel gerechten als service. Laatst een heerlijke lunch voor 12 personen besteld en iedereen heeft er van genoten👌”

Kees Patist