Catering

SHOUQ-catering in mooie schalen

Catering regio Utrecht

Ben je opzoek naar professionele én verrassende catering in de regio Utrecht? Wil je volledig ontzorgd worden en samen met je gasten genieten van authentieke gerechten uit het Midden-Oosten, zónder zelf in de keuken te hoeven staan? Wij nemen alles uit handen en bieden vegetarische en vegan catering. Bovendien verzorgen wij zowel zakelijke als privécatering op locatie.

Of het nu gaat om een lunch, borrel, buffet of diner: SHOUQ verrast je gasten met heerlijke en verse gerechten zoals hummus, falafel, salades en spreads. Onze klanten waarderen onze cateringservice in met een 10 op Google.

Iets te vieren of gewoon lekker makkelijk? Wij verzorgen catering op locatie, zowel thuis als zakelijk. Denk aan catering voor een evenement, feest, (bedrijfs)borrel, personeelsfeest, verjaardag, workshop of jubileum! Mail ons via onderstaande knop of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina!

Vegetarische catering

SHOUQ verzorgt vegan catering en daarmee dus vanzelfsprekend ook vegetarische catering in de regio Utrecht. Onze Midden-Oosterse keuken is authentiek, bereid met verse ingrediënten en heel veel kruiden. Puur en smaakvol. Omdat we 100% vegan en plantbased gerechten serveren, kun je er zeker van zijn dat je de aarde een plezier doet door bij SHOUQ te eten. En je gasten uiteraard, want onze keuken is gezond, vers en finger licking good. Hieronder vind je een impressie van de gerechten die we serveren. 

Of het nu gaat om een buffet met een tafel vol heerlijke gerechten, een walkingdinner of een uitgebreide borrel; bij SHOUQ zit je goed! Mail ons via onderstaande knop of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina!

Tafel vol met vegetarische mezze

Catering opties

SHOUQ biedt altijd een passende oplossing voor iedere cateringaanvraag! We werken op maat en zorgen in goed overleg dat onze catering perfect aansluit op ieders wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van buffetten, lunches, diners en borrels voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Zakelijke catering

Voor bedrijfscatering in de regio Utrecht ben je bij SHOUQ aan het juiste adres! Verras je klanten, team of personeel met heerlijke overwerkmaaltijden, een bijzondere bedrijfsborrel, vergaderlunch, buffet of diner. Ook in het geval van zakelijke evenementen zoals een bedrijfsfeest kun je bij ons terecht. Laat zien dat je om de aarde geeft met een plantbased cateringaanbod voor klant en personeel.

Particuliere catering

Wekelijks verzorgen wij privécatering in de regio Utrecht voor particulieren. Van te voren zorgen wij dat ons aanbod perfect aansluit op de gelegenheid en de wensen van de klant. Op de afgesproken dag en het gewenste tijdstip komen wij langs om het eten te brengen en in onze mooie schalen op te maken. Indien gewenst blijven wij op locatie om de catering te begeleiden. Regelmatig creëren wij een mooie mezzetafel vol heerlijke gerechten en komen we de dag erna de schalen weer ophalen. Ideaal voor een verjaardag, huisfeest of vriendenavond! 

Buffet

Of het nu gaat om 20 of 120 gasten, een buffettafel vol heerlijke mezzegerechten slaat altijd aan! Wij zorgen desgewenst voor borden en bestek.

‘Walking’ borrel, lunch of diner

Wij hebben een speciale cateringopzet gecreëerd voor gelegenheden waarbij er niet met borden en bestek gewerkt wordt. Alle heerlijke mezzes en pita’s kunnen in deze opzet gewoon ‘walking’ uit de hand genuttigd worden.

Streetfood

Geen mezzes of uitgebreid buffet, maar heerlijke, rijkgevulde pita’s, voor je gasten op locatie bereid door het SHOUQ-team. Denk hierbij aan pita falafel, pita sabich en pita hummus gezond. Heerlijk en lekker makkelijk uit de hand. Wij zorgen voor de servetten. 😉

Personeel

Regelmatig worden we gevraagd om de totale catering te begeleiden. Van opbouw tot afbouw en de volledige ontzorging daartussen in!

“Wauw! Wat een ervaring, zo lekker, zo vers! Echt een feestje om hier mijn volledig vegan catering te bestellen. Ik ben onder de indruk van de kookkunsten van SHOUQ!”

Annemoon van Noorden